Adalet Meslek Yüksekokulu'nda Yeni Koronavirüs Hastalığı Önlemleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

Dünyada ve ülkemizde hayatı felce uğratan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ülke çapında birçok eğitim kurumunda olduğu gibi, Yüksek Öğretim Kurulu’nun kararı ile Üniversitemiz bünyesinde ve dolayısıyla Adalet Meslek Yüksek Okulumuzda da alınan tedbirler kapsamında uzaktan (online) eğitimlerimiz devam etmektedir.
Bu eğitim sürecinde, Üniversitemizin geçmiş yıllarda sağlamış olduğu CATs ve ADOBE CONNECT Sistemleri yenilenerek öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş ve başarı ile de uygulanmaktadır.

Bu yolla bütün öğrencilerimize ulaşılarak uzaktan (online) ders anlatılmakta, daha sonra anlatılan bu dersler Adobe Connect sistemine yüklenmektedir. 
Öğrencilerimiz böylece kaçırdıkları dersi, daha sonra dinleme imkanını bulabilmektedir. Ayrıca anlatılan derslere ilişkin ders notları, aynı gün CATs üzerinden sizlerle paylaşılmaktadır.

Bu süreci hep birlikte yaşıyoruz ve İnşallah bu durumu en kısa sürede atlatacağız.

Sizlerden isteğimiz, bu dönemde daha çok sağlığınıza dikkat etmeniz, Yetkili kurum ve kuruluşların yapmış olduğu uyarıları ciddiye almanız ve uygulamanızdır. Nitekim bende bir aydır 65 yaş üzeri olduğum için, evden dışarı çıkmıyor, yaşamımı evden sürdürüyorum. 

Eğitim sürecinde YÖK’ün planları doğrultusunda Üniversitemiz, her zaman olduğu gibi, öğrencilerinin yanında, onlara en iyi seviyede eğitim vermek için sürekli araştırmalar ve çalışmalar yapmaktadır.

Bahar dönemi sonu sınavları için de sürekli toplantı halindeyiz. YÖK’ün ve Üniversitemizin aldığı  online sınav kararının uygulama şekli tam olarak belli olduğunda, konuyu en kısa sürede sizlere ayrıntılı şekilde duyuracağız.

Bizimle irtibatınızı kesmeyip lütfen sürdürünüz. 

Okulumuzun ve Üniversitemizin WEB sayfalarını takip ediniz ve maillerinizi de sık sık kontrol ediniz.

Adalet Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve Öğretim Üyeleri olarak, size her zaman en iyi eğitimi vermenin gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Bu süreç içinde herhangi bir sıkıntınızda daima yanınızda olduğumuzdan emin olunuz.

Bu yüzden sıkıntılarınızı her zaman bizimle paylaşabilirsiniz. Bildiğiniz gibi, dert ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler ise,   paylaşıldıkça çoğalır.

Sizlere içtenlikle başarılar ve sağlıklı günler dileriz. 

Sevgiyle hoşça kalınız.

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Mail adreslerimiz:
1) Yüksekokul Sekreteri Fatma Aslim Haşlamacıoğlu: f.haslamacioglu@iku.edu.tr
2) Müdür Yardımcısı
Dr Öğr. Üyesi Sakine Nilüfer Bilgin:    n.bilgin@iku.edu.tr
3) Müdür Yardımcısı
Dr Öğr. Üyesi İdris Güzel: i.guzel@iku.edu.tr
4)  AMYO Müdürü
Prof Dr Durmuş Tezcan: d.tezcan@iku.edu.tr
AYRICA:
Öğretim Görevlisi Gülendam Sadi Zevzir: g.zevzir@iku.edu.tr
Arş. Gör. Derya Altınok Villemin : d.villemin@iku.edu.tr
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 04/22/2020 - 14:25