İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Mezunlarının Katiplik Atamaları Kutlandı

İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarından Melek Kırdök, Asya Baykara, Gökçe Topaloğlu, Semih Acun, Berfin Orak ve Yusuf Alemdar; Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi (Çağlayan), Bakırköy Adliyesi, Küçükçekmece Adliyesi ve Bandırma Adliyesi'nde katiplik sınavını kazarak memur olarak atandılar. Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Tezcan tarafından, görevlerine yeni başlayan mezunlarımız için 17 Ekim 2023 Salı günü öğle yemeği programı düzenlendi. Adalet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İdris Güzel, Adalet Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Dr. Öğr.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMLERİ İÇİN BİLGİLENDİRME

Sevgili öğrencilerimiz, bu sene  ilk kez ders seçimi yapacak olan 1. Sınıf öğrencilerimize yardımcı olacağını düşündüğümüz birkaç konu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

1.    1. Sınıf öğrencilerimizin okul numarasının son rakamı Tek veya Çift ile bitiyorsa zorunlu derslerin sonlarında rakamlar mevcuttur. TEK (1 veya 3), ÇİFT(2-4) olarak seçmeniz gerekmektedir.

Adalet Meslek Yüksekokulu İstanbul Bakırköy Adliye Sarayı Gezisi

İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu, uygulama eğitimleri kapsamında 4 Nisan 2023 Salı günü İstanbul Bakırköy Adliye Sarayı’na inceleme gezisi düzenledi. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaları izleyen öğrencilerimize; Adliyede Ön Bürolar, Tevzi Bürosu, Yazı İşleri Müdürlüğü, İdari İşler Müdürlüğü ve diğer kısımlarda yetkili kişiler tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Gezi kapsamında ziyaret edilen Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Yiğiter ve Yazı İşleri Müdürü Harun Yılmaz’a günün anısına teşekkür plaketi sunuldu.